vragenlijst Innovatie

vragenlijst Innovatie

NAV Verbiest heb ik een vragenlijst opgesteld voor de docenten van de ict opleiding aan het HC in R’dam. Dmv deze lijst wil ik deze docenten bevragen over hun gedachten over deze innovatie, over wat ze denken dat ze zijn (innovators, …) maar ook vragen naar de toekomst. Een stukje committent creëren is nooit verkeerd.

 

4 thoughts on “vragenlijst Innovatie

  1. Hoi, ik was even aan het neuzen op je blog. Wat is het rendement van je vragenlijst? Al wat terug gekregen? Hoe is het afgelopen met je deadline van 29 oktober? Kom je een beetje op gang met LA3?

    • JAmmer genoeg, ik heb die lijst nav Verbiest gemaakt en toch wordt op prijs gesteld als ik die lijst ombouw naar Fullan. Jammer, dus de lijst heb ik ingetrokken.

      • Ja, dit vind ik altijd een lastig dilemma. Kies je wat ‘moet’ of kies je voor Verbiest in jouw geval? Ik kan me het verzoek goed voorstellen gezien de focus op Fullan, tegelijkertijd kunnen er van jou uit ook zwaar wegende redenen zijn om binnen deze context en deze situatie voor Verbiest te kiezen. Ik pleit zeker niet voor burgerlijke ongehoorzaamheid, maar wellicht kun je het beste van twee werelden combineren EN verantwoorden? De stappen van Fullan zijn overigens wel een prettige kapstok in het proces, dus die meerwaarde wil ik graag met je delen. Als ik iets voor je kan betekenen hoor ik het? Niet dat ik de wijsheid in pacht heb, maar mij helpt het vaak om even te sparren en gedachten te ventileren.

  2. inmiddels heb ik mijn instrumenten uitgebreid: Fullan Verbiest en Twee dimensies en vier Kwadranten – analyse methode ontwikkeld door Zitter en Hoeve speciaal voor MBO. nu is wel de vraag welke van deze drie houd ik als theorie wat leg ik voor aan collega’s en studenten en welke gebruik ik als sluitend analyse?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s